Online geld verdienen met een startpagina website

Geplaatst op 08-03-2022

Categorie: Computer en internet

Voor online geld verdienen zijn er een aantal dingen nodig. Zo is het belangrijk dat u een geschikte domeinnaam registreert. Er zijn verschillende extensies. Zo kunt u bijvoorbeeld een .nl of een .com domein registreren voor het genereren van online inkomsten. De jaarlijkse kosten voor een domeinnaam verschillen per aanbieder, maar als het om bijvoorbeeld een .com of een .nl domein gaat zullen de jaarlijkse kosten niet zo heel hoog zijn. Voor de domeinregistratie van een .nl of .com domein zult u jaarlijks ongeveer 10 euro betalen.

Om een website aan uw domein te koppelen zal er ook een webhosting pakket nodig zijn. Aan webhosting zijn afzonderlijke kosten verbonden. Ook deze kosten betaalt u jaarlijks. Over het algemeen verloopt de domeinregistratie en de webhosting via dezelfde aanbieder maar het is ook mogelijk om de domeinregistratie en de webhosting bij verschillende aanbieders onder te brengen, bijvoorbeeld wanneer dit voor u voordeliger is.

Een voorbeeld van een script dat u op uw webhosting kunt installeren is het Startpagina Script. Dit script stelt u in staat om website vermeldingen te verkopen via uw eigen site. U kunt daarbij zelf instellen welke wederdienst de bezoeker bij een aanmelding dient te leveren. U kunt het bijvoorbeeld zo instellen dat er een link terug naar uw website geplaatst moet worden. Het Startpagina Script is in staat om te controleren of er inderdaad een retourlink is geplaatst. Ook kunt u een bedrag vragen voor de website vermelding. Het is daarbij mogelijk om in te stellen of een vermelding permanent is of tijdelijk.

Via een koppeling met Mollie kan het script eenvoudig controleren of een betaling succesvol is verlopen. Na een succesvolle betaling zal de aangemelde link direct binnen de gekozen categorie worden opgenomen. Kiest u voor tijdelijke links, dan zal de persoon die link heeft aangemeld na de door u ingestelde periode een e-mail ontvangen om de link opnieuw te plaatsen voor dezelfde periode en opnieuw voor die periode te betalen.